Rólunk

anubis

Tisztelt Utasunk!

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtiszteli irodánkat.

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek a Magyarországon 2002 óta sikeresen működő Anubis Travel utazási irodát.

A kezdeti években az útjaink Egyiptomra specializálódtak, majd a sikeres működésnek köszönhetően tovább bővítettük kínálatunkat olyan közkedvelt mediterrán desztinációkkal, mint Mallorca, Kréta és Rodosz. 2009-ben további úticéllal, Jordániával színesedett utazási palettánk, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. 2012 óta Törökország és Ciprus is bekerült irodánk árualapjába. A méltán közkedvelt törökországi desztinációnk elsöprő sikerét folyamatosan bővülő szállodakínálattal koronázzuk.

Irodánk, sikereinek jóvoltából nemzetközileg is terjeszkedni, bővülni kezdett. Tevékenységi körét a beutaztatás szektorával bővítette, mellyel hazánk hírét és szépségét is hivatott növelni más nemzetek számára.

Cégünk hitvallása, hogy minden utazással kapcsolatos igényt kielégítsen, legyen szó akár egyéni; üzleti vagy csoportos utazásokról; tengerparti nyaralásról vagy kulturális programokkal tűzdelt körutazásról egészen egy tengerparti álomesküvő megszervezéséig. Irodánk mindezt a kiváló minőségű szolgáltatásokra való törekvés és a remek ár-érték arány figyelembevételével teszi. Ezen nézetek mind hozzásegítettek bennünket ahhoz, hogy Magyarország egyik meghatározó, piacvezető utazási irodájává váljunk .

Számunkra a legnagyobb értékkel az utasok elégedettsége, pozitív visszajelzése és a visszatérő utasok bizalma bír, melyet törzsutas programunk keretében igyekszünk meghálálni.

Várjuk Önt és hozzátartozóit, hogy egy élményekben gazdag pihenéssel és felhőtlen kikapcsolódással bővelkedő nyaralást nyújthassunk.


Jó utat kívánunk!

Üdvözlettel: Anubis Travel csapata