Kedvezmények

SPECIÁLIS KEDVEZMÉNY: Amennyiben az indulás előtt legalább 2 hónappal lefoglalja utazását, a katalógusunk részvételi díjaiból -10% kedvezményt tudunk biztosítani!*

NÁSZUTAS KEDVEZMÉNY: 10% a katalógus alapáraiból.*

NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY: 12% a katalógus alapáraiból.*

TÖRZSUTAS KEDVEZMÉNY**: 12% a katalógus alapáraiból.*

* A KEDVEZMÉNY ABBAN AZ ESETBEN ÉRVÉNYESÍTHETŐ, HA A VÁLASZTOTT DÁTUMRA AKCIÓS ÁR NINCS ÉRVÉNYBEN! A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE ÉS NEM KOMBINÁLHATÓK! A KEDVEZMÉNY A TELJES ÁRÚ FELNŐTT ÉS GYERMEK RÉSZVÉTELI DÍJAKRA VONATKOZIK, ILLETÉKRE ÉS JÁRULÉKOS KÖLTSÉGEKRE NEM!

** TÖRZSUTAS PROGRAM: Utazzon újra és újra az Anubis Travel Utazási Irodával és csatlakozzon törzsutas programunkhoz! Már egy utazás után igényelheti törzsutas kártyáját, mely irodánk saját szervezésű csomagtúra utazásaiból jogosít extra kedvezményre. Miért érdemes az Anubis Travel törzsutasának lennie? A törzsutas kártyával a first minute és egyes akciós árainkból 5% kedvezményt, katalógus árainkból 12% kedvezményt tudunk biztosítani a törzsutassal együtt utazó maximum 5 személy részére! A kedvezmény kizárólag a törzsutas kártya igénylőlap leadását követően vehető igénybe!

Törzsutas kártya igénylőlap letöltése!

Utazását lefoglalhatja irodánkban:
Postázza vissza, vagy hozza be hozzánk személyesen igénylőlapját a következő címre: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.
Küldje el nekünk jelentkezését faxon: +361/ 201-6994, vagy e-mailen: info@anubistravel.hu
Vagy jutassa el bármely partnerirodánkba!

Amennyiben szeretne csatlakozni irodánk népes törzsutas táborához, kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet, melyet elküldhet postán címünkre, küldheti faxon vagy e-mailen illetve bármelyik partnerirodánkon keresztül is! Ha eljuttatta részünkre a fent említett módok valamelyikén, úgy küldeni fogjuk Önnek saját, névre szóló törzsutas kártyáját, aminek felmutatásával különleges kedvezményekben részesülhet!! Egy lakcímre, csak egy törzsutas kártya igényelhető!

Kedvezmények

Megosztás

Legfrissebb cikkek